Смілянські волонтери відремонтували медичний бус для захисників

Про це повідомили на Facebook-сторінці ГО “Смілянська самооборона “Січ”. Ремонт розпочали ще взимку, він тривав кілька місяців, затримка була через брак коштів на запчастини.

Сміляни допомагають волонтерам, чим можуть – коштами, запчастинами.

Вагомий внесок зробив Чернявський Олександр, учень школи №7, який ставши чемпіоном світу з карате, отриману виграшну премію передав нашим волонтерам на відновлення автівки. Його приклад потім почали наслідувати багато небайдужих громадян, за що волонтери висловили велику вдячність.

Роботи над бусом було зроблено дуже багато, доводилось працювати без вихідних і до пізнього вечора. Автомобіль раніше вже встиг побувати на передовій і дістався волонтерам в плачевному стані, напіврозібраний із заклинившим мотором, який лежав в кузові.

Волонтери дістали нового мотора, зробили обшивку салону, встановили додаткове освітлення, перебрали ходову, замінили всі важливі агрегати на нові і звичайно ж помалювали в традиційний колір хакі.

В підсумку сміляни підготували бойовий медичний бус, який передали військовим медикам, який ще неодмінно послужить для наближення перемоги.

Волонтери вдячні всім хто допомагав, скидував донати, передавав запчастини, адже це вагомий внесок у підтримку Збройних Сил України.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.