У Будинку рад привітали акитвних громадських діячів Сміли

Днями відзначили свої дні народження активні громадські діячі Сміли та очільники – Олександр Котькало та Людмила Хоменко.

Олександр Борисович – міський голова Сміли 1990-98рр., Почесний громадянин міста. Був творцем найкращих традицій нашої громади. Саме він започаткував святкування Дня міста, створив Герб та Прапор. Зробив значний внесок у розвиток місцевого краєзнавства та створив потужні медіа ресурси міста.

Людмила Євдокимівна 50 років працює на посаді голови міської організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення України. Вона чуйна, доброзичлива, уважна до проблем кожного працівника. Має повагу серед працівників комунальних підприємств. Також Людмила Євдокимівна бере активну участь у громадському житті міста.

Привітав іменинників міський голова Сміли Сергій Ананко, який за багаторічну сумлінну працю вручив подяки виконавчого комітету міської ради.

Іменинникам побажали міцного здоров’я, нескінченного запасу сил та енергії, оптимізму, вдячності від смілян і довголіття під мирним українським небом!

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.