“Проінспектував”: поліцейські вилучили авто у водія з ознаками сп’яніння

У комендантську годину чоловік приїхав до відділка поліції, бо хотів перевірити, як зреагують правоохоронці. На порушника склали три протоколи.

Подія сталася 22 листопада близько другої години ночі в селищі міського типу Чорнобай. Водій Citroen Berlingo, рухаючись вулицею Центральною та проїжджаючи повз відділ поліції, вирішив “перевірити”, як працюють працівники поліції.

Він виїхав на тротуар і припаркував транспорт із порушенням правил дорожнього руху. В цей час керманича помітили поліціянти групи швидкого реагування патрульної поліції.

Під час спілкування інспектори помітили, що чоловік явно у стані сп’яніння. На вимогу пред`явити посвідчення, водій почав виражатися нецензурною лайкою в бік поліцейського. На зауваження чоловік не реагував й поводив себе зухвало.

Коли порушника попередили про затримання, зухвалець намагався зачинитися в салоні авто. Зрештою на чоловіка одягли кайданки. Не заспокоївся порушник і у відділку поліції, де продовжив погрожувати правоохоронцям фізичною розправою. Проходити медичне освідування він відмовився, втім зізнався, що вживав алкоголь.

У результаті правоохоронці склали три адміністративні матеріали. Автомобіль у порушника вилучили та помістили на арештмайданчик. Матеріали наразі направлено до суду.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.