У Смілі визначили авторів кращих малюнків про Чорнобиль

Міська виставка-конкурс дитячої та юнацької творчості “Біль та подвиг Чорнобилю” проводилась за сприяння відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту серед учнів загальноосвітніх на вихованців позашкільних навчальних закладів міста віком від 10 до 16 років.

2016 рік в Україні оголошений Роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи. Саме пам’ять про одну з найжахливіших трагедій 20 століття через малюнок мали донести конкурсанти до членів журі. Визначення переможців Конкурсу відбувалося у двох вікових категоріях і двох групах – учні загальноосвітніх навчальних закладів та  вихованці позашкільних навчальних закладів.

Усі переможці конкурсу нагороджуватимуться грамотами управління освіти, молоді та спорту та пам’ятними подарунками, учасники та творчі керівники відзначатимуться подяками управління. З конкурсними роботами до роковин Чорнобильської трагедії можна ознайомитися на виставці у приміщенні центральної дитячої бібліотеки.

За матеріалами відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.