Поліцейські Черкащини передали гостинці з дому бійцям

Христинівські правоохоронці зібрали та передали на фронт необхідні речі. Гуманітарний вантаж відправили на схід волонтери.

Після повномасштабного вторгнення ворога на територію України багато хто з чоловіків Христинівки став на захист держави. З ними на зв’язку постійно залишаються правоохоронці.

«Дізналися, що хлопцям потрібна допомога, тож оперативно зібрали необхідне. Здебільшого це продукти, термобілизна та інше. Зараз — така ситуація, що нікому не можна стояти осторонь і спостерігати. Треба разом активно допомагати», — каже начальник відділу поліції Христинівки Юрій Ковальов.

Правоохоронці відділу поліцейської діяльності №3 розповідають, що з місцевими жителями мають гарну комунікацію та співпрацю. Кожен завжди може звернутися до поліцейського по допомогу.

Дізнавшись про потреби христинівських захисників на передовій, поліціянти завантажили автомобіль необхідними речами, а волонтери відправили вантаж на схід.

Найближчим часом правоохоронці планують відправити ще допомогу на фронт й надалі триматимуть зв’язок із христинівськими захисниками.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.