СБУ повідомила про підозру командиру розвідників, який воював на боці рф проти ЗСУ

309479013_396899355966629_6193319038757860036_nНа Черкащині СБУ повідомила про підозру держзраднику, командиру розвідувального взводу, який від початку антитерористичної операції на сході України воював проти українських захисників.

Досудовим розслідуванням встановлено, що з 2014 року бойовик приєднався до незаконного збройного формування т.зв. «лнр». Пізніше, під позивним «Сільвер», проходив військову службу у складі «4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу народної міліції лнр». Там він набував свій «бойовий досвід», обстрілюючи українські позиції з різної зброї та важкої техніки.

Крім того, слідчі СБУ зібрали беззаперечні докази, що з початку повномасштабного вторгнення рф, він приєднався до ворожих військ. На посаді командира розвідувального взводу так званого «14 мотострілецького батальйону ОМСБр 2-го армійського корпусу народної міліції лнр» продовжив воювати проти українських військових. Спільно з військами рф вони штурмували Сєвєродонецьк, Новоайдарівськ та Попасну, а також вели бойові дії на Бахмутівському та Горлівському напрямках.

Наразі, держзрадник переховується від правосуддя на тимчасово окупаних територіях.

Слідчими СБУ бойовику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) та за ч. 2 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України та оголошено у розшук.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.