На власницю собаки, який вкусив 10-річну дівчинку, склали адмінпротоколи

296274311_1404621373356725_3814823729613828811_nСитуація сталася на вулиці Новопречистенська у Черкасах. Жінка залишила собаку без намордника біля магазину та пішла за покупками. У той час із магазину вийшла малолітня дівчинка, собака кинувся на неї та вкусив за руку, завдавши легкі травми. Наразі за станом 10-річної дівчинки спостерігає лікар.

Після інциденту жінка з собакою пішла у невідомому напрямку. Мати звернулася до поліції, щоб встановити її дані та притягнути до відповідальності. Про цей випадок вона також повідомила у Facebook-спільноті та в коментарі пояснила свою позицію.

Працівники ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції встановили жінку з собакою.

“Нам разом вдалося знайти власницю, яка отримала адміністративний протокол за порушення правил утримання собаки. Тепер рішення прийматиме суд”, — каже начальник ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції Павло Меньших.

Відносно власниці собаки працівники районного управління поліції склали протокол за ч. 2 ст. 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил тримання собак. Жінці загрожує штраф.

Адміністративні матеріали скеровано до суду.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.