Патрульні затримали нетверезого чоловіка, який вчинив ДТП

277788637_347816484057325_5929254464662995544_nУчора інспектори отримали виклик про те, що на провулку Грузевича невідомий чоловік заскочив до автомобіля Volkswagen, що належать заявнику та, рушивши з місця, не впорався з керуванням та наїхав на паркан.

Прибувши на місце виклику, інспектори виявили заявника та, ймовірного, зловмисника. На місці працювали медики, які надали допомогу громадянину.

Спілкуючись із порушником, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Керманич погодився пройти огляд у лікаря-нарколога, який підтвердив стан сп’яніння водія.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Вирішується питання про оголошення чоловіку про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.