Моральна підтримка: у центральній бібліотеці провели зустріч-знайомство із переселенцями

276121238_441983047726258_8035620445508291671_nВ сьогоднішніх реаліях кожен з нас має бути опорою та підтримкою для іншого. Зараз всі ми маяки та джерела зцілення для тих, хто поруч.

Сміляни допомагають вимушеним переселенцям матеріально та психологічно. Зокрема, у книгозбірнях міста облаштували так звані “бібліотечні укриття”, тут пропонують доступ до мережі Інтернет, багато різноманітної літератури, а також цікаві зустрічі, покликані підтримати людей.

Так, 22 березня у центральній міській бібліотеці імені Олени Журливої провели зустріч-знайомство переселенців, які прибули у Смілу. Вони приїхали із Харкова, Ірпіня, Києва.

Присутні поділилися своїми враженнями від пережитого, розповіли про свої вподобання та захоплення, а також побудували балансну модель щастя за Н.Пезешкіаном. Таким чином, новим мешканцям нашого міста допомагають подолати психологічний тиск та розрадити, на скільки це можливо. Триматися разом, підтримувати один одного зараз дуже важливо.

Бібліотека – це територія єдності і спілкування, смілян та гостей міста завжди раді вітати та дивувати книгозбірнях Сміли.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.