Очільниця та голова профспілки смілянського інтернату отримали відзнаки

263803325_448670740158740_5104617684571250143_nІз вітальним візитом до Смілянського психоневрологічного інтернату прибули директор Департаменту соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації Руслан Чикало та голова обласної ради профспілки працівників соціальної сфери України Н.Г. Дудко.

Гості вручили директору закладу привітання та нагородження директорки закладу Тетяни Мороз за вагомий внесок в реалізацію державної політики в системі соціального захисту населення, розвиток соціального партнерства, високий професіоналізм та активну громадську діяльність свідоцтво про внесення до Книги Пошани працівників соціальної сфери Черкащини.

Голову Первинної профспілкової організації інтернату Ірину Пайчук привітали із почесним ІІІ місцем в обласному фотоконкурсі “Профспілкове життя” у номінації ” Події первинних профспілкових організацій” дипломом президії Черкаської обласної Ради профспілки працівників соціальної сфери України.

Підтримати директорку та голову профспілки зібрався колектив інтернату. Тетяна Михайлівна і Ірина Миколаївна подякували гостям з Департаменту та колегам за підтримку, довіру, продуктивну злагоджену роботу колективу.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.