До шкіл доставлено 14 тисяч ноутбуків для вчителів

ноутбукШколи восьми областей вже почали отримувати ноутбуки для вчителів, які будуть використовуватися в освітньому процесі. Про це інформує osvita.ua.

Комп’ютери постачаються до шкіл у межах проекту «Ноутбук кожному вчителю», що реалізується Міністерством освіти та Міністерством цифрової трансформації.

Загалом для вчителів будуть придбані 60 тисяч ноутбуків, на які цього року з було виділено 980 млн грн державної субвенції.

Наразі ноутбуки почали отримувати Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Полтавська, Чернівецька та Чернігівська області.

З метою унеможливлення корупційних ризиків та забезпечення максимальної прозорості розроблений спеціальний дашборд, завдяки якому кожен може контролювати, як Обласні державні адміністрації використовують цільові кошти та за якою вартістю відбувається придбання комп’ютерів.

В областях цей процес координують керівники обласних департаментів освіти і науки та профільні заступники голів ОДА з питань гуманітарної політики та цифровізації.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.