Юних смілян вчать бути добрими

255954094_2072009282951657_8858818331637735739_nВсесвітній день доброти відзначається у світі 13 листопада. Цей день має надихати людей на добрі вчинки, нагадує їм про важливість взаємодопомоги, турботи та прояви людяності у повсякденному житті.

Долучитися до Дня доброти може кожен. Головне – щоб людина хотіла і була готова допомагати іншим.

Працівники дитячої міської книгозбірні разом зі своїми читачами також доєдналися до добрих справ. Бібліотечна акція: “Вчимося бути добрими” відбулася сьогодні за участі учнів 3-А та 7-А класів НВК Ліцей – «Лідер».

Під час заходу діти зустрілися з керівником Смілянської ГО «4 Лапи» Юлією Данільченко. Гостя розповіла школярам про важливість турботи та підтримки тварин. Лідерці були в захваті від спілкування з чотирилапим другом пані Юлії та передали Громадській організації харчування для тварин, розповіли у центральній бібліотеці для дітей.

Гостем заходу став Юрій Сегеда, директор ДП «Смілянський лісгосп», депутат Черкаської обласної ради. Він наголосив на нагальному питанні захисту навколишнього середовища, турботі людей про рослини та лісові насадження. Діти отримали запрошення на екскурсію до Смілянського лісгоспу. Також Юрій Сегеда подарував книги «Найкраща. Рідна. Моя. Сміла», які стали чудовим доповненням до фонду краєзнавчої літератури бібліотеки. Головним упорядником і видавцем інформаційно-ілюстративаного видання є КП “МЕДІА-ЦЕНТР” та газета «Сміла».

Головна ідея, яку прагнули донести до малечі організатори заходу – добро не вимірюється грошима, не вимагає багато часу і сил, головне – почати і робити добро разом.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.