Смілянським студентам розповіли секрети успішного пошуку роботи

img_20210922_115417З початком вересня розпочалася гаряча пора для студентів, а тим паче, для студентів випускних курсів. Найбільш хвилюючим питанням для будь-якого студента-випускника, є пошук можливостей застосування власних знань і вмінь для побудови професійної кар’єри.

З чого починати пошук, як знайти пристойну роботу, як зробити так, щоб роботодавець саме вас взяв на роботу?

Відповіді на ці та інші запитання студенти-випускники отримують на засіданнях клубу «Крок до професійного майбутнього» заняття якого днями відбулись для 2 груп студентів-четвертокурсників Смілянського промислово-економічного коледжу.

Фахівчиня з профорієнтації Смілянського центру зайнятості Інна Дмитренко розповіла студентам про джерела інформації з вакансіями, секрети складання резюме та як підготуватися до співбесіди з роботодавцем”.

Мета заходу – ознайомити випускників з алгоритмом пошуку роботи та сформувати практичні навички написання резюме і підготовки до співбесіди.

Студенти ознайомилися з різними видами резюме, його стуктурою, вимогами до оформлення. Обговорювали та креативно пропонували свої варіанти відповідей на можливі запитання роботодавців.

По закінченню зустрічі, Інна Дмитренко наголосила, що для тих, хто робить перший крок у своїй професійній кар’єрі, шукає свою першу роботу – важливо згадати про свої успіхи в навчальній діяльності, про навики, якими оволоділи під час практики, та сміливо презентувати свої досягнення роботодавцеві.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.