Завершується капітальний ремонт ще однієї ділянки дороги Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань

244493329_934586463810756_1948275246187892377_nНаближається до завершення капітальний ремонт обходу міста Тальне на автодорозі Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань. Капітальний ремонт 10-ти кілометрової ділянки проводиться від закінчення села Соколівочка і до колишнього аеродрому поблизу Тального.

Завершуються роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття, розпочалися роботи із влаштування покриття на з’їздах з дороги. Триває влаштування лотків для відведення води з проїзної частини, укріплення узбіччя, встановлення огородження, влаштування освітлення. Також тривають роботи із влаштування майданчика для габаритно-вагового контролю вантажного транспорту.

На мосту через річку Гнилий Тікич проводяться роботи до влаштування бетонної монолітної плити та влаштовуються підходи до мосту.

У рамках капітального ремонту влаштовано новий конструктив дорожнього одягу. Підрядна організація ТОВ «ШРБУ-48».

Автодорога державного значення Н-16 з’єднує лівобережну частину Черкащини із західною частиною, з містом Умань. Починається від міста Золотоноша, і проходить через міста Черкаси, Сміла, Шпола, Звенигородка, Тальне та Умань. Є найдовшою автодорогою Черкащини, протяжність Н-16 становить 208,1 км.

Цього року тут відремонтували 13 ділянок автодороги у всіх районах Черкаської області. Три ділянки вже введено в експлуатацію, на інших – роботи вийшли на завершальну стадію. Загалом цьогоріч заплановано відновити 127,7 км автодороги Н-16, повідомили у службі автомобільних доріг у Черкаській області.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.