До 1 липня сміляни можуть подати документи, щоб отримувати міську стипендію

stupendiaДо 1 липня у Смілянському управлінні освіти, молоді та спорту триває прийом документів претендентів на призначення стипендії творчо обдарованим дітям та  молоді, провідним спортсменам Сміли на ІІ півріччя 2021 року.

Спортсмени окрім стипендії, одноразову грошову винагороду отримають і тренери. Такі заохочення засновані для соціального захисту та стимулювання спортсменів і тренерів Сміли до успішних виступів відповідно до цільової соціальної «Програми розвитку фізичної культури та спорту у м. Сміла на 2021-2025 роки». 

Стипендіатами можуть стати переможці змагань національного та міжнародного рівнів (І-ІІІ місце), обласного рівня (І місце з легкої атлетики чи з ігрового виду спорту спортсмену, якому офіційно надано статус кращого) з урахуванням  рейтингових таблиць, затверджених наказами Міністерства, молоді та спорту України.

Творчо обдарованим дітям та молоді стипендія та одноразова грошова винагорода їх творчим керівникам призначається за вагомий  внесок у розвиток міста та молодіжного руху, формування позитивного іміджу молодіжного лідера з високими морально – етичними і естетичними якостями.              

Стипендіатами у цій категорії можуть стати переможці виставок, конкурсів, фестивалів, міжнародного рівнів (І-ІІІ місце) та обласного рівня (І місце).

Стипендія призначається на 6 місяців дітям і молоді,  віком від 10 до 23 років.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.