За борги ТОВ «Сміла Енергоінвест» містяни не платитимуть двічі

Міський голова Олексій Цибко, керівники теплопостачальних підприємств міста зустрілися із заступником голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергієм Овчаренком стосовно заборгованості підприємств теплоенергетики Сміли перед теплопостачальними компаніями НАК «Нафтогаз України» та ПАТ «Черкасигаз». Заборгованість «Сміла Енергоінвест» є сьогодні однією із найбільших в області.

За результатами зустрічі було підписано меморандум, який надає можливість боржникам до 10 лютого віднайти можливість погашення боргу. Позиція міського голови Олексія Цибка стосовно цієї ситуації залишається принциповою – притягнути до відповідальності ТОВ «Сміла Енергоінвест» за злочинну діяльність, яка призвела до значних фінансових витрат як міського бюджету, так і бюджетів всіх рівнів, за фінансові маніпуляції, за кабальні тарифи для громади міста.

Олексій Олександрович наголосив, що він, як і обіцяв, не допустить, щоб жителів міста грабували і перетворювали на безправних рабів, за борги «Сміла Енергоінвест» містяни не платитимуть двічі, що докладе усіх зусиль щоб розірвати договір з ТОВ «Сміла Енергоінвест» та всіляко посприяти КП «Смілатеплоенерго» в отриманні ліцензії з теплопостачання міста.
Сайт Смілянської міської ради

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.