Правоохоронні органи перевіряють, чи законно на березі Дніпра вирубано дерева та розпочато будівницво

izobrajenie_viber_2021-04-27_15-54-33Черкаська прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки лісу та самоправства на земельній ділянці водного фонду, розташованій поблизу Будище-Свидівоцької захисної дамби Кременчуцького водосховища.

В адміністративних межах Свидівоцької сільської ради Черкаського району, з порушенням порядку триває будівництво дачного кооперативу на березі річки Дніпро.

27 квітня 2021 року в рамках досудового розслідування, Черкаська прокуратура спільно із слідчим районного управління поліції, за оперативного супроводу обласного Управління Служби безпеки України та контролюючих органів провел огляд місця незаконної порубки дерев і будівництва на земельній ділянці. В результаті було встановлено низку порушень вимог законодавства.

Нині вирішується питання щодо експертиз, встановлюється сума збитків, заподіяних державі, вживаються заходи щодо встановлення винних осіб, а також притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Разом з цим, вирішується питання щодо вжиття заходів із розірвання договору оренди землі, де були виявлені порушення, інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.