На координаційній раді обговорили роботу підприємців під в умовах карантинних обмежень

161319243_1328654794168311_3258649294177112261_oПід головуванням першого заступника міського голови Олександра Лисенка відбулося засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

Координаційну раду утворили з метою покращення умов для розвитку підприємництва, провадження фізичними особами підприємницької діяльності, передає офіційний сайт Смілянської міської ради.

Перший заступник міського голови Олександр Лисенко підкреслив важливу роль підприємництва у життєдіяльності міста, поповнення міського бюджету та створення робочих місць для смілян.

Присутні обговорили актуальні питання, що виникають у сфері підприємництва. Найактуальнішим та гострим питанням залишається робота закладів торгівлі та закладів громадського харчування в умовах карантинних обмежень.

На засіданні розглянули питання надання дозволів на сезонну торгівлю сонцезахисними окулярами у Смілі. Вирішено, що торгівлю можна буде проводити за умови офіційної реєстрації, працевлаштування найманих працівників та сплати пайової участі до міського бюджету.

Окрім того, на засіданні напрацювали пропозиції щодо створення сприятливого середовища для розвитку підприємництва.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.