На засіданні бюджетної комісії розглянули проєкти щодо доріг, міських програм та бюджету

dsc_031716 лютого під головуванням Юлії Любченко відбулося засідання профільної бюджетної комісії, у роботі якої взяли участь міський голова Сергій Ананко, секретар міської ради Юрій Студанс та заступники міського голови, інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.

На комісії розглянули проєкти рішень щодо виконання міського бюджету за 2020 рік та внесення змін до рішення міської ради «Про бюджет Смілянської міської територіальної громади на 2021 рік».

Ряд розглянутих проектів рішень стосувалися питань діяльності водопостачального підприємства.

На засіданні обговорили питання щодо передачі активів на баланс СКП «Комунальник», програму поповнення статутного капіталу підприємства на 2021 рік та затвердження статуту, питання приватизації комунального майна, зокрема, затвердили перелік об’єктів, що підлягають приватизації у 2021 році.

Депутати розглянули проєкти рішень щодо затвердження міських програм зайнятості населення на 2021-2023 роки, щодо пожежної та техногенної безпеки на 2021-2025 роки; з реалізації міграційної політики на 2021 рік, щодо утримання зовнішнього освітлення СКП «Комунальник», ремонту та диспетцеризації ліфтів, а також підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на 2021-2024 роки.

Також тут підтримали проєкти щодо передачі доріг з комунальної власності Сміли до державної; звільнення комунальних підприємств «ВодГео», «Смілакомунтеплоенерго», «Комунальник» від сплати частини чистого прибутку до міського бюджету у 2021 році.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.