Сергія Тимофієва призначено головою смілянської районної держАВНОЇ адміністрації

Відповідно до розпорядження Президента Ук­раїни №833/2014-рп головою Смілянської районної державної адміністрації призначено ­Тимофієва Сергія Петровича.

8 травня голова районної ради Василь Латенко представив працівникам районної державної адміністрації, сільським головам, керівникам підприємств, установ, організацій та активу району новопризначеного голову Смілянської районної державної адміністрації.
Василь Миколайович привітав Сергія Петровича з призначенням, побажав плідної роботи, наголосивши на співпраці райдержадміністрації та районної ради.
Від імені Смілянської міської ради зі словами побажання працювати на благо територіальних громад краю С.П. Тимо­фієва привітали Ярослав Березань, секретар Смілянської міської ради, та депутат районної ради Анатолій Терещенко.
У свою чергу, Сергій Петрович висловив слова подяки усім тим, хто його підтримував під час обрання на керівну посаду, та запевнив, що твердо стоятиме на позиції захисту громадян району задля забезпечення їх життєвих потреб.

Відділ регіональної
та інформаційної
політики апарату РДА

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.